Feestje geven

Verjaardag, familiedag of zomaar iets te vieren?

Zoek je een locatie om een verjaardag, jubileum, familiedag of zomaar iets te vieren? Dat kan bij ons! 

Bij iets te vieren hoort natuurlijk taart, die bakken we graag voor je in onze eigen taartenbakkerij. Maar ook lunchen, een high tea, borrel met hapjes, diner of feestavond behoort tot de mogelijkheden. 

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Groepen binnen reguliere openingstijden

Binnen kunnen wij voor een groep van maximaal 80 personen reserveren. Er is geen afgesloten ruimte, wij houden altijd minimaal 25 plaatsen vrij voor andere gasten.

Voorterras: voor groepen met een arrangementsreservering kunnen we tot maximaal 20 personen reserveren op ons voorterras, en tot maximaal 40 personen in de voortuin op picknickbanken.

Groepen Achterterras - zelfbediening

Achterterras: van mei t/m september is ons mooie achterterras met tuin onder de walnotenboom exclusief beschikbaar voor groepen vanaf 30 personen. We werken daar met zelfbediening. De buitenbar is gevuld, in combinatie met een arrangement voor taart, lunch, high tea, hapjes en/of BBQ. Er is plek voor 100+ personen op het terras & in de tuin, wil je alleen het verharde terras gebruiken dan maximaal 60 personen. Let op: tijdens openingstijden reserveren we voor maximaal 80 personen i.v.m. de beschikbare ruimte binnen in geval van slecht weer.

Groepen buiten reguliere openingstijden

Buiten onze reguliere openingstijden is het mogelijk de gehele locatie exclusief te huren. Voor een (zakelijke) bijeenkomst of een feest. Dit gaat om de maandag t/m donderdag in ons laagseizoen van oktober tot de meivakantie en jaarrond alle avonden. De maand januari zijn we gesloten.

de-kribbe-taartenbakkerij-taart-petit-fours-2
de-kribbe-groepen-locatie-feestje
groepen-achterterras-bbq

Contactformulier groepen