Activiteiten

De Kribbe organiseert in samenwerking met Uitjesbazen diverse activiteiten. Bedrijfsuitjes, teamuitjes en familiedag uitjes voor zowel grote als kleine groepen. Op locatie bij De Kribbe in combinatie met een arrangement voor taart, lunch, High Tea, borrel en/of diner. Zo kunnen jullie onder het genot van een hapje en drankje aan de slag met de leukste activiteiten! Hieronder een overzicht van de mogelijkheden. Wil je meer info? 

Vul het contactformulier in, stuur een e-mail of bel!

Escape Box

Bij De Kribbe arriveren enkele raadselachtige pakketten, elk met een geheimzinnige inhoud. Het moment dat de pakketten geopend worden, onthult een zenuwslopend tafereel – een onbekend doolhof van draden, knoppen en schakelaars. Gevaar ligt voor jullie op de loer. De tijdbom tikt genadeloos af naar nul…

VR Teambuilding

Duik in een meeslepend virtueel avontuur, waarin spanning en samenwerking samenkomen! Onze unieke Virtual Reality Teambuilding daagt jullie uit om als team tikkende tijdbommen te ontmantelen. Dit avontuur test jullie teamwork, communicatieve vaardigheden en probleemoplossend vermogen tot het uiterste.

Moordspel aan tafel

Rechercheur Wout Boefs staat voor een lastige uitdaging in het pittoreske dorpje Blüdhaven. Een gruwelijke moord heeft het leven van de geliefde burgemeester geëist maar tot nu toe heeft hij nog geen enkele verdachte kunnen oppakken wegens gebrek aan concreet bewijs. Nu richt hij zich tot jullie als ervaren detectives om hem te helpen bij het oplossen van deze complexe zaak. 

Foute Bingoshow

Welkom bij onze sprankelende, splinternieuwe Bingoshow, gepresenteerd door het enige echte Uitjesbazen-team! Enthousiaste Bingomasters staan klaar om jullie een onvergetelijke tijd te bezorgen, vol opwinding en plezier. Maak je klaar voor een bingospel zoals je nog nooit eerder hebt meegemaakt!

Contactformulier activiteiten