Welkom!

In de maanden mei t/m september zijn we elke dag geopend van 10 tot 17 uur, van oktober tot mei op vrijdag t/m zondag van 10 tot 17 uur. Bij mooi weer kun je heerlijk op het terras of in de tuin zitten. Bij minder mooi weer is het binnen goed toeven aan de stamtafel, op een van de banken of aan onze fijne groene tafels. Voor de kleintjes is er zowel binnen als buiten een speelhoek. In de taartvitrine vind je alleen maar huisgemaakt lekkers! Zie hieronder voor onze huidige lunch- en borrelkaart. Ook maken we graag een High Tea klaar, reserveer deze minimaal 3 dagen van tevoren, zie hieronder onze opties. 

Reserveren

We reserveren alleen tafels binnen. Op het terras werken we zonder reserveringen. Je kunt wel een tafeltje binnen reserveren en bij mooi weer & plek alsnog buiten gaan zitten. De reservering is definitief na e-mailbevestiging van ons. Als het gaat om een reservering voor vandaag dan svp even bellen! 0571-262522.

Voor High Tea minimaal 3 dagen van tevoren reserveren, vermeld bij de opmerkingen welke High Tea optie je wenst!

Voor groepen vanaf 10 personen kan een luncharrangement worden gereserveerd. Keuze van de kaart kan ook, echter worden bestellingen bij drukte per tafel opgenomen en uitgeserveerd, dus mogelijk niet de hele groep tegelijk.

Let op: 1e & 2e paasdag (9 & 10 april nemen we alleen reserveringen voor de Paasbrunch aan!

reserveren tafel binnen

Onze leveranciers

Wij werken graag met lokale producenten en leveranciers. Hiernaast een aantal van hen uitgelicht!

Zelf maken

We maken veel zelf! Onze ketchup, mosterd & tomatensambal zijn ook in potjes te koop bij de bar.