Groepen

Wij hebben een prachtige locatie en team om een feest(je) of bijeenkomst te faciliteren. De Kribbe heeft geen afgesloten ruimtes om te huren. Wel is buiten reguliere openingstijden –en die zijn met name overdag- de gehele zaak exclusief te huren. Maar ook tijdens onze reguliere opening ontvangen wij groepen. Binnen reserveren we een gedeelte van het restaurant, buiten op de terrassen zijn er ook opties. Hieronder geven we een overzicht van de mogelijkheden. Wil je meer info? Vul het contactformulier in, mail of bel en geef aan over welke optie je meer wil weten, dan kunnen we de passende informatie verstrekken.

Binnen reguliere openingstijden

Onze reguliere openingstijden zijn van de meivakantie t/m september 7 dagen per week van 10 tot 17 uur. Van oktober tot de meivakantie zijn we op vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 10 tot 17 uur. 

Binnen kunnen wij voor een groep van maximaal 70 personen reserveren. Er is dus geen afgesloten ruimte, wij houden altijd minimaal 25 plaatsen vrij voor andere gasten.

Voorterras voor groepen met een arrangementsreservering kunnen we tot maximaal 20 personen reserveren op ons voorterras, en tot maximaal 40 personen in de voortuin op picknickbanken.

Achterterras van mei t/m september is ons mooie achterterras met tuin onder de walnotenboom exclusief beschikbaar voor groepen vanaf 20 personen. We werken daar met zelfbediening. De buitenbar is gevuld, in combinatie met een arrangement voor taart, lunch, high tea, hapjes en/of BBQ. Er is plek voor 80 personen op het terras & in de tuin, wil je alleen het verharde terras gebruiken dan maximaal 60 personen.

Buiten reguliere openingstijden

Buiten onze reguliere openingstijden is het mogelijk de gehele zaak exclusief te huren. Voor een zakelijk bijeenkomst of een feest. Dit gaat om de maandag t/m donderdag in ons laagseizoen (oktober tot de meivakantie) en alle avonden.

De capaciteit is:
Max. 100 personen restaurantopstelling (zittend)
Max. 150 personen feest (deel zittend, deel staand)

Zakelijk:
Max. 60 personen theateropstelling in het middengedeelte
Max. 28 personen U-vorm / rondzit in het middengedeelte
Max. 100 personen restaurantopstelling (zittend, hele zaak)

Arrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk een luncharrangement te reserveren. Hapjes- en dinerarrangementen zijn mogelijk vanaf 20 personen. Ook High Tea en Taartentafels zijn opties voor groepen.

Trouwen

Wij zijn een goedgekeurde trouwlocatie in de gemeente Voorst dus het JA woord mag hier gegeven worden! Voor een bruiloft gaan we graag persoonlijk in gesprek over de wensen en mogelijkheden.

Afscheid

Ook voor afscheid zijn wij een geschikte locatie. Een uitvaart kan bij ons buiten onze reguliere openingstijden. Ook hierover gaan we graag persoonlijk in gesprek. De Dorpskerk in Wilp is tevens een mooie uitvaartlocatie waar wij ook catering van zoet & hapjes kunnen verzorgen.

Contactformulier groepen