Groepen

Wij hebben een prachtige locatie en team om een feest(je) of bijeenkomst te faciliteren. De Kribbe heeft geen afgesloten ruimtes, wel is buiten reguliere openingstijden de gehele zaak exclusief te huren. Maar ook tijdens onze reguliere openingstijden ontvangen wij groepen! Binnen reserveren we een gedeelte van het restaurant, buiten op de terrassen zijn er ook opties. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden. Wil je meer info? 

Vul het contactformulier in, stuur een e-mail of bel!

Zoek je een locatie om je verjaardag, jubileum, familiedag of zomaar iets te vieren? Dat kan bij ons! Bij iets te vieren hoort natuurlijk taart, die bakken we graag voor je in onze eigen taartenbakkerij. Maar ook lunchen, een high tea, borrel met hapjes, diner of feestavond behoort tot de mogelijkheden.

Vergaderen op een landelijke locatie in de prachtige IJsselvallei? In de stedendriehoek, dichtbij Deventer, Apeldoorn en Zutphen? Op maar 10 minuten van de A1? Dat kan bij ons! Buiten reguliere openingstijden is de gehele locatie exclusief te huren voor een zakelijke bijeenkomst. Uiteraard inclusief huisgemaakte catering.

de-kribbe-achterterras-groepen-BBQ

BBQ

BBQ-en op onze OFYR vuurschaal! Vanaf 20 personen. Samen bij een sfeervol vuur, zelf prachtige lokale producten grillen met een drankje in de hand. Frisse salades en knapperig brood binnen handbereik. Genieten van een wijds uitzicht op een prachtig terras. Dat kan bij ons! Te reserveren in de maanden mei t/m september. 

Luncharrangementen

Voor groepen vanaf 10 personen kan een luncharrangement worden gereserveerd. Terplekke bestellen van de kaart kan ook, echter worden bestellingen bij drukte per tafel opgenomen en uitgeserveerd, dus mogelijk niet de hele groep tegelijk.

de-kribbe-lunchen-groepen-lokaal-huisgemaakt
de-kribbe-lokaal-van-bruggen-thee-deventer

High Tea

Onze High Tea’s zijn ook voor groepen te reserveren.

Trouwen

Wij zijn een goedgekeurde trouwlocatie in de gemeente Voorst dus het JA woord mag hier gegeven worden! Voor een bruiloft gaan we graag persoonlijk in gesprek over de wensen en mogelijkheden.

de-kribbe-trouwen-trouwlocatie-tuin-ceremonie
uitvaart-locatie

Afscheid

Ook voor afscheid zijn wij een geschikte locatie. Een uitvaart kan bij ons buiten reguliere openingstijden. Ook hierover gaan we graag persoonlijk in gesprek. De Dorpskerk in Wilp is tevens een mooie uitvaartlocatie waar wij ook catering van zoet & hapjes kunnen verzorgen.

Activiteiten

De Kribbe organiseert in samenwerking met Uitjesbazen diverse activiteiten. Bedrijfsuitjes, teamuitjes en familiedag uitjes voor zowel grote als kleine groepen. Op locatie bij De Kribbe in combinatie met een arrangement voor taart, lunch, High Tea, borrel en/of diner. Zo kunnen jullie onder het genot van een hapje en drankje aan de slag met de leukste activiteiten! 

uitjesbazen-moordspel-aan-tafel

Groepen binnen reguliere openingstijden

Onze reguliere openingstijden zijn van de meivakantie t/m september 7 dagen per week van 10 tot 17 uur. Van oktober tot de meivakantie zijn we op vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 10 tot 17 uur. De maand januari zijn we gesloten.

Binnen kunnen wij voor een groep van maximaal 80 personen reserveren. Er is geen afgesloten ruimte, wij houden altijd minimaal 25 plaatsen vrij voor andere gasten.

Voortuin voor groepen met een arrangementsreservering reserveren we tot maximaal 40 personen in de voortuin op de picknickbanken.

Groepen Achterterras – zelfbediening

Achterterras van mei t/m september is ons mooie achterterras met tuin onder de walnotenboom exclusief beschikbaar voor groepen vanaf 30 personen. We werken daar met zelfbediening. De buitenbar is gevuld, in combinatie met een arrangement voor taart, lunch, high tea, hapjes en/of BBQ. Er is plek voor 100+ personen op het terras & in de tuin, wil je alleen het verharde terras gebruiken dan maximaal 60 personen. Let op: tijdens openingstijden reserveren we voor maximaal 80 personen i.v.m. de beschikbare ruimte binnen in geval van slecht weer.

Groepen buiten reguliere openingstijden

Buiten onze reguliere openingstijden is het mogelijk de gehele locatie exclusief te huren. Voor een (zakelijke) bijeenkomst of een feest. Dit gaat om de maandag t/m donderdag in ons laagseizoen van oktober tot de meivakantie en jaarrond alle avonden. De maand januari zijn we gesloten.

De capaciteit is:
Max. 115 personen restaurantopstelling (zittend)
Max. 150 personen feest (deel zittend, deel staand)

Zakelijk:
Max. 28 personen U-vorm / rondzit in het middengedeelte
Max. 60 personen theateropstelling in het middengedeelte
Max. 200 personen theateropstelling gehele zaak (maatwerk)

Contactformulier groepen

groepen-achterterras-bbq