Feestlocatie Zutphen

Feestje geven in omgeving Zutphen

Op zoek naar een landelijke feestlocatie in de buurt van Zutphen? Zoek niet verder! Je treft De Kribbe op maar 15 kilometer van Zutphen en 10 minuten van de snelweg A1, in de prachtige IJsselvallei.

Buiten reguliere openingstijden is onze gehele locatie exclusief te huren, maar ook binnen openingstijden zijn er mogelijkheden. Bij mooi weer hebben we een heerlijk terras beschikbaar. Start het feest met huisgemaakte taart uit onze eigen Taartenbakkerij, geniet van een lunch, high tea of diner met veel lokale producten of organiseer een feestavond binnen met hapjes en muziek. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

de-kribbe-groepen-locatie-feestje
groepen-achterterras-bbq
de-kribbe-terras-borrelen-borrelplank
de-kribbe-trouwen-trouwlocatie-buiten-diner-2

Feestlocatie nabij Zutphen

Feestje geven in omgeving Zutphen?

Op zoek naar een gezellige feestlocatie in de buurt van Zutphen? Op onze prachtige landelijke locatie worden de gezelligste feestjes georganiseerd. De Kribbe ligt op maar 15 kilometer buiten Zupthen op een unieke landelijke locatie in de IJsselvallei. Wij denken graag met je mee om er een geslaagd feest van te maken. Zo is het mogelijk te starten met een heerlijk huisgemaakte taarten uit onze eigen Taartenbakkerij. Ook een lunch, High Tea, diner of een volledige feestavond zijn mogelijk. Neem contact met ons op! Vul het contactformulier in, bel of kom langs.

Eten en drinken

Bij een feestje hoort natuurlijk lekker eten en drinken. Wij bieden diverse arrangementen. Zo is het mogelijk om met groepen te reserveren voor een lunch, High Tea, buffet, Shared Dining of BBQ. Borrelen met hapjes kan natuurlijk ook!

Tip: onze taarten worden huisgemaakt in onze eigengemaakte Taartenbakkerij. Een Taartentafel met diverse soorten taart biedt voor alle gasten wat lekkers en ziet er feestelijk uit.

Natuurlijk mag een drankje ook niet ontbreken. Op de tap hebben wij Gulpener pil (bio) en Gulpener Weizen (bio), Gerardus Tripel en doorgaans is er een wisseltap. Op de fles bieden wij een aanbod van lokale bieren van Brouwhuus ’t Zwarte Schoap en Landgoed Beekzicht, maar daarnaast ook de landelijk bekende speciaalbieren Duvel en Leffe. Alcoholarm/vrij ontbreekt natuurlijk niet, we hebben Zwarte Ruiter 0.3 van Gulpener, Radler 0.0 en Grolsch Weizen 0.0.

Verder hebben we de meeste reguliere frisdranken in de koeling. Maar we raden ook graag onze huisgemaakte limonades aan of proef de heerlijke appelsap van de buren. 

Bereikbaarheid van de feestlocatie vanuit Zutphen

De Kribbe is vanuit Zutphen te bereiken via Voorst en Bussloo. Maar ook als er deelnemers uit het hele land zijn is De Kribbe een goed optie. Wilp heeft een centrale ligging in Nederland, waardoor het voor veel gasten goed te bereiken is ook vanuit het noorden of zuiden. En dichtbij de snelweg, vanaf de A1 ben je namelijk binnen 10 minuten bij De Kribbe. Wilp heeft geen bus of treinstation. Op station Zutphen zijn OV-fietsen te huur. De route met de fiets is 12 kilometer en werkelijk prachtig! Het is een ruim half uur fietsen dus het kan een goede optie kan zijn om de omgeving te verkennen en tegelijkertijd op tijd bij de vergadering te zijn. Mocht het openbaar vervoer niet gewenst zijn, dan is er altijd nog de mogelijkheid om een taxi te nemen, ook vanuit Zutphen.

Wat is de capaciteit van de feestlocatie?

Buiten reguliere openingstijden is onze gehele locatie exclusief te huren:

Max. 100 personen zittend 

Max. 150 personen deels zittend/deels staand

Binnen reguliere openingstijden reserveren we voor max. 70 personen (zittend)

Welke faciliteiten zijn er beschikbaar?

Wilt u of een van de gasten een dankwoord uitspreken, een presentatie geven of een quiz organiseren? Wij hebben een verrijdbaar tv-scherm, beamer met scherm en een geluidsinstallatie met microfoon beschikbaar voor gebruik binnen. Er is ook gratis wifi. Veder is onze locatie rolstoeltoegankelijk en er zijn voldoende parkeerplaatsen. Het is ook mogelijk om zelf de locatie te komen versieren, echter het gebruik van confetti is niet toegestaan.

Voor kinderen is er zowel een speelhoekje binnen als buiten speelmogelijkheden met onder andere een zandbak en een schommel. Tevens hebben we kinderstoelen en mogen kinderen op de echte trekker binnen zitten (leuk voor foto’s!). Binnen de arrangementen zijn er ook opties voor kinderen, zoals onze High Tea voor de kleintjes en aangepaste hapjes voor kinderen tot 10 jaar. 

Meer informatie

Wil je meer weten over onze feestlocatie in Wilp? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!