Kindvriendelijk restaurant Deventer

Lunchen met kinderen in omgeving Deventer

Op zoek naar een locatie om te lunchen met kinderen in omgeving Deventer? Je treft De Kribbe op maar 5 kilometer buiten Deventer, in de prachtige IJsselvallei. Ons restaurant met speeltuin buiten en speelhoek binnen is heel kindvriendelijk! Je kunt bij ons terecht voor een heerlijke lunch in de tuin, op het terras of gezellig binnen. Naast lunch zijn jullie ook heel welkom voor koffie en limonade met huisgemaakte taart. Bonus: in ons vrij toegankelijke museum met landbouwwerktuigen mogen kinderen (en volwassenen) op een echte tractor zitten!

speeltuin-schommel-kindvriendelijk
de-kribbe-speelhoek-kinderhoek-kindvriendelijk
speeltuin-zandbak-kindvriendelijk

Kindvriendelijk restaurant omgeving Deventer

Uit eten met kinderen in omgeving Deventer?

Dat kan in ons kindvriendelijke restaurant De Kribbe in Wilp! Wij zijn geopend voor koffie, huisgemaakte taart, lunch en borrel. Op reservering is een High Tea ook mogelijk. Voor groepen vanaf 20 personen is het op reservering ook mogelijk te dineren. Wij hebben arrangementen voor buffetten, shared dining en BBQ. Bij mooi weer is het heerlijk zitten op ons verharde voorterras of juist in de tuin op de picknickbanken, dicht bij de speeltuin. Bij minder mooi weer is het ook binnen gezellig zitten, er is voldoende ruimte en ook een speelhoekje voor de kleintjes.

Spelen

Kinderen kunnen zich buiten vermaken in onze kleine speeltuin met schommels, glijbaan, duikelrek, zandbak en een houten boomstamtrein. Binnen hebben we ook een speelhoekje. Bonus: in ons vrij toegankelijke museum met landbouwwerktuigen mogen kinderen (en volwassenen) op een echte tractor zitten! Op de ontwikkelplanning staat nog een speurtochtje door het museum, we hopen deze binnenkort beschikbaar te hebben. Tip: loop met de kinderen naar de IJssel! Dit is maar 750 meter over een verhard fietspad, tevens de route naar het pontje Gorssel-Wilp. Er varen regelmatig grote schepen langs, de meeste kinderen vinden dat echt fantastisch.  

Menukaart

In onze keuken maken we veel zelf en werken we graag met lokale producten. Dus geen pakjes en zakjes. Wel huisgemaakte limonade, huisgemaakte ketchup (zonder suiker!), huisgemaakte pannenkoekjes, huisgemaakte taart (met suiker!) maar ook huisgemaakt bananenbrood (alleen gezoet met banaan en gedroogd fruit). Verder nemen we veel producten lokaal af. Ons brood komt van de bakker in Wilp, onze boerenkaas en groenten uit Voorst en het vlees uit Klarenbeek. Op onze menukaart ‘Voor de kleintjes’ staan pannenkoekjes, boterhammen en tosti’s. Verder hebben we diverse broodjes, soep van de dag, salades, biologische kroketten en frietjes op de lunchkaart. 

Meer informatie

Wil je meer weten over ons kindvriendelijke restaurant in Wilp? We zitten op korte afstand van Deventer. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!