High Tea Voorst

High Tea in omgeving Voorst

Op zoek naar een locatie voor High Tea in Voorst? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! De Kribbe in Wilp bevindt zich in de prachtige IJsselvallei en maakt deel uit van de gemeente Voorst.

Onze High Tea wordt in 2 rondes geserveerd en bevat huisgemaakt lekkers uit eigen keuken en taartenbakkerij. En daarbij altijd 10 soorten losse thee.

Ook voor grotere groepen is een High Tea mogelijk. Vier dus je verjaardag, babyshower, jubileum of zomaar een feestje met een High Tea!

high-tea-zoet
high-tea-thee
de-kribbe-lunchen-groepen-lokaal-huisgemaakt
de-kribbe-restaurant-locatie-sfeer-1

High Tea in omgeving Voorst

High Tea in omgeving Voorst?

Op zoek naar een High Tea locatie in de buurt van Voorst? Op onze prachtige landelijke locatie is een High Tea mogelijk op reservering. 

Is De Kribbe goed bereikbaar vanuit Voorst?

De Kribbe ligt in de prachtige IJsselvallei, vlakbij het dorp Voorst, in het zuiden van de gemeente Voorst en is vanuit alle steden en dorpen hierin goed te bereiken. Maar ook als er gasten uit het hele land uitgenodigd zijn is De Kribbe een goed optie. Wilp heeft een centrale ligging in Nederland, waardoor het voor veel mensen goed te bereiken is ook vanuit het noorden of zuiden. En dichtbij de snelweg, vanaf de A1 ben je namelijk binnen 10 minuten bij De Kribbe. Er zijn voldoende parkeerplaatsen, voor fietsers zijn er ook oplaadpunten voor elektrische fietsen.

High Tea arrangementen

Wij bieden drie arrangementen. Onze basis is High Tea De Wilpse Klei. Deze bevat 10 soorten losse thee, uiteraard onbeperkt gedurende de High Tea. De eerste ronde is hartig en bestaat uit een soepje (vegetarisch), broodjes/sandwiches met divers beleg en een hartig spiesje. Daarna volgt de tweede ronde. Dat is de zoete ronde uit eigen Taartenbakkerij met huisgemaakt zoet en scones met jam en room. Wil je extra lekkers? Ga dan voor High Tea De Kribbe. Deze bevat nog een extra hartig en zoet hapje, fruit en een glaasje verse jus ‘d orange.

Naast deze twee arrangementen hebben we ook een ‘High Tea voor de kleintjes’, speciaal voor kinderen tot tien jaar. 

Voor hoeveel personen is de High Tea?

Onze High Tea’s zijn te reserveren vanaf 2 personen t/m 50 personen. Dus zowel geschikt voor kleine als grote gezelschappen. Verras iemand met een High Tea als cadeau of vier een verjaardag, babyshower of jubileum met het hele gezin, vriendengroep of collega’s. 

Is reserveren nodig voor een High Tea?

Ja, een High Tea is alleen mogelijk op reservering en minimaal 3 dagen van tevoren. Dit i.v.m. met de planning en voorbereidingen. We maken veel zelf in eigen keuken en bakkerij en dit moet tijdig ingepland worden. Bij annulering (van een deel of alle personen) binnen 24 uur voor de reservering zijn we genoodzaakt de kosten door te berekenen. Het zoete gedeelte krijg je dan in een doosje mee of kan worden afgehaald. Extra personen toevoegen kan alleen als er voldoende bezetting is in de Taartenbakkerij, hiervoor even bellen.

Zijn kinderen ook welkom voor een High Tea?

Ja we hebben een ‘High Tea voor de kleintjes’, speciaal voor kinderen tot tien jaar. Voor kinderen is er zowel een speelhoekje binnen als buiten speelmogelijkheden met onder andere een zandbak en een schommel. Tevens hebben we kinderstoelen en mogen kinderen op de echte trekker binnen zitten (leuk voor foto’s!). 

Meer informatie

Wil je meer weten over onze High Tea’s? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!