Vergaderlocatie Deventer

Vergaderen in omgeving Deventer

Op zoek naar een locatie voor een zakelijke bijeenkomst in omgeving Deventer? Dat kan bij ons! Je treft De Kribbe op maar 5 kilometer buiten Deventer, in de prachtige IJsselvallei.

Buiten reguliere openingstijden is onze gehele locatie exclusief te huren. Landelijk gelegen in het buitengebied, op maar 10 minuten van snelweg A1 en met eigen parkeerplaats. Perfect voor een vergadering, heisessie, workshop of netwerkbijeenkomst.

Uiteraard inclusief catering met gebruik van veel lokale producten, gezonde opties en bijna alles huisgemaakt!

de-kribbe-zakelijk-vergaderen-vergaderlocatie
de-kribbe-groepen-locatie-feestje
de-kribbe-lokaal-ten-have-koffie-deventer
de-kribbe-lunchen-groepen-lokaal-huisgemaakt

Vergaderen in omgeving Deventer

Vergaderruimte in omgeving Deventer?

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in de buurt van Deventer? Buiten de stad? In een landelijke omgeving? Op maar 10 minuten van de snelweg A1? Met parkeergelegenheid? Kijk dan eens naar de mogelijkheden bij De Kribbe in Wilp. Wij hebben een prachtige locatie om een zakelijke bijeenkomst te faciliteren. Buiten onze reguliere openingstijden is onze gehele locatie exclusief af te huren. De Kribbe is een horecazaak met eigen taartenbakkerij en museum. Het horecadeel is ruim opgezet en bouwen we regelmatig om voor vergaderingen, netwerkbijeenkomsten, heisessies of presentaties. Bij mooi weer kunnen ook onze terrassen gebruikt worden of is een (lunch)wandeling in de prachtige omgeving een mogelijkheid. 

Buiten reguliere openingstijden

De Kribbe heeft geen aparte ruimtes maar is buiten reguliere openingstijden in zijn geheel exclusief af te huren! Onze reguliere horeca openingstijden zijn van de meivakantie tot en met september 7 dagen per week van 10 tot 17 uur. Van oktober tot de meivakantie zijn we op vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 10 tot 17 uur. Check actuele openingstijden onderaan de website en op Google.  Onze locatie is dus zakelijk te reserveren op maandag tot en met donderdag in de maanden oktober tot en met april en jaarrond alle avonden. Met uitzondering van onze wintersluiting van kerst tot eind januari.  

Capaciteit

Onze locatie betreft één grote ruimte die geschikt is voor diverse soorten bijeenkomsten. Er zijn verschillende indelingen mogelijk waardoor De Kribbe geschikt is voor zowel kleine vergaderingen als voor grotere bijeenkomsten. 

Max. 28 personen U-vorm / rondzit in het middengedeelte

Max. 60 personen theateropstelling in het middengedeelte

Max. 100 personen restaurantopstelling gehele zaak

Max. 200 personen theateropstelling gehele zaak (maatwerk)

Faciliteiten

De juiste faciliteiten zijn van groot belang bij het organiseren van een succesvolle bijeenkomst. Een belangrijk onderdeel is het presenteren van informatie. Hiervoor hebben wij een beamer en scherm beschikbaar, maar ook een verrijdbaar tv scherm voor extra flexibiliteit. Zo kunt u eenvoudig uw presentatie laten zien aan alle aanwezigen. Daarnaast is het belangrijk dat deelnemers makkelijk toegang hebben tot het internet. Gratis wifi is daarom inclusief,  zodat iedereen eenvoudig online informatie kan opzoeken of delen. Om de verstaanbaarheid van sprekers te bevorderen kan gebruik gemaakt worden van onze geluidsinstallatie met (draadloze) microfoon. Tot slot hebben wij twee whiteboards/flip-overs beschikbaar. De Kribbe biedt dus als vergaderlocatie in omgeving Deventer alle faciliteiten die mogelijk nodig zijn. Of het nu gaat om presenteren, communiceren of brainstormen, wij hebben de faciliteiten in huis. 

Goede bereikbaarheid met de auto

De Kribbe ligt maar op 5 kilometer van Deventer, in de prachtige IJsselvallei. Het is belangrijk dat een vergaderlocatie goed bereikbaar is met de auto. De Kribbe is vanuit Deventer te bereiken via de Bolwerksweg of via de N790 door het dorp Wilp. Maar ook als er deelnemers uit het hele land zijn is De Kribbe een goed optie. Wilp heeft een centrale ligging in Nederland, waardoor het voor veel mensen goed te bereiken is ook vanuit het noorden of zuiden. En dichtbij de snelweg, vanaf de A1 ben je namelijk binnen 10 minuten bij De Kribbe. De route is eenvoudig, dus dat betekent gasten niet lang hoeven te zoeken en snel op de juiste plek zijn. Tevens beschikken we over een eigen parkeerplaats dus gratis parkeren is inclusief.

Bereikbaarheid met het OV

Wilp heeft geen bus of treinstation. Station Deventer is de dichtstbijzijnde treinverbinding en heeft OV-fietsen te huur. Deventer staat bekend om haar fietsvriendelijke omgeving, waardoor het huren van een fiets een goede optie kan zijn om de omgeving te verkennen en tegelijkertijd op tijd bij de vergadering te zijn. Mocht het openbaar vervoer niet gewenst zijn, dan is er altijd nog de mogelijkheid om een taxi te nemen.

Catering

Wij denken natuurlijk ook aan de inwendige mens! Met een eigen keuken en taartenbakkerij in huis bieden wij diverse catering mogelijkheden. Voor koffie, thee en water is er een vergaderarrangement per dagdeel mogelijk waarmee deze dranken onbeperkt beschikbaar zijn tijdens de bijeenkomst. Een andere mogelijkheid is drankjes bestellen bij de bar op nacalculatie. In onze taartenbakkerij bakken we taarten en (gezonde) koeken, heerlijk bij de koffie in de pauze. Voor de lunch hebben we diverse arrangementen, alles wordt in eigen keuken bereid waar we veel zelf maken en graag werken met lokale producten en leveranciers. In overleg is een arrangement op maat ook mogelijk en met de meeste diëten kunnen we ook rekening houden. Na afloop van de vergadering of bijeenkomst is het mogelijk om te borrelen met hapjes. Vanaf 20 personen is het ook mogelijk te dineren. We koken graag een buffet, shared dining of BBQ.

Buiten eten

Bij mooi weer kunnen ook onze terrassen worden gebruikt voor de pauzes en lunch en/of diner. Wanneer een lunchwandeling onderdeel is van het programma kunnen we ook lunchpakketjes verzorgen voor onderweg. 

Museum

Onderdeel van De Kribbe is het museum met oude landbouwwerktuigen. De verzameling van Willy Gooiker geeft een mooi beeld van de geschiedenis van het oude boerenland ‘De Wilpse Klei’. Educatief voor nieuwsgierige gasten tijdens een pauze of na afloop van de bijeenkomst. 

Dus waarom vergaderen bij De Kribbe?

Ten eerste is de locatie van De Kribbe dichtbij de stad Deventer, maar wel gelegen in het rustige buitengebied. Dus vergaderen in een ontspannen sfeer met prachtig uitzicht op de uiterwaarden en IJssel. Pluspunt: goede bereikbaarheid met de auto vanaf Deventer en de A1 en gratis parkeren! Ten tweede, De Kribbe heeft alle faciliteiten in huis voor een succesvolle bijeenkomst. Ten derde, de inwendige mens wordt goed verzorgd! Met catering vanuit eigen keuken en taartenbakkerij waarbij huisgemaakt en lokale producten de norm zijn. Kortom, De Kribbe is dé perfecte plek voor een zakelijke bijeenkomst in omgeving Deventer.

Meer informatie

Wil je meer weten over onze vergaderlocatie in Wilp? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!