Taart Deventer

Taart bestellen in omgeving Deventer

In het buitengebied van Wilp, op maar 5 kilometer van Deventer, kun je bij De Taartenbakkerij van De Kribbe heerlijke robuuste taarten bestellen!

Met een eigen Taartenbakkerij in huis is de taartvitrine van De Kribbe tijdens openingstijden natuurlijk gevuld met huisgemaakt lekkers. Je kunt terplekke uit de taartvitrine losse stukjes kopen voor thuis / TO GO. 

Maar op bestelling bakken we ook graag hele taarten! 

Zie onze webshop voor het assortiment. 

taartenbakkerij-red-velvet
taartenbakkerij-cheesecake-citroen
de-kribbe-taartenbakkerij-taart-petit-fours-2
taartenbakkerij-trouwen-bruidstaart-3

Taart bestellen in omgeving Deventer

Taart bestellen in omgeving Deventer?

Op zoek naar een huisgemaakte taart in de buurt van Deventer? Op onze prachtige landelijke locatie in Wilp bakken wij heerlijke robuuste taarten. Je kunt deze bestellen in onze webshop en ophalen bij De Kribbe. Bestellingen minimaal 3 dagen van tevoren.

Is De Kribbe goed bereikbaar vanuit Deventer?

Je treft De Kribbe op maar 5 kilometer buiten Deventer, in de prachtige IJsselvallei. Wanneer je vanuit Deventer de Wilhelminabrug overgaat en vervolgens links langs de Bolwerksmolen de IJssel blijft volgen tref je na 5 kilometer De Kribbe, horeca, taartenbakkerij & museum. Tevens is De Kribbe goed bereikbaar via de A1. Vanaf afslag Voorst/Twello is het slechts 10 minuten rijden naar De Kribbe. Er zijn voldoende parkeerplaatsen, voor fietsers zijn er ook oplaadpunten voor elektrische fietsen.

Assortiment

De Taartenbakkerij bakt diverse soorten taart. Onze Appelplaattaart, Red Velvet, Cheesecake Citroen, vegan Brownies en Worteltaart zijn echte hardlopers. Robuust, pure smaken en balans kenmerken onze taarten. Ja ze zijn zoet, maar niet te. Behalve de Brownie maar die hoort ook echt zoet.  Een frisse yoghurt- of kwarktaart is ook altijd te vinden in ons assortiment. In de zomermaanden is de zonnige Sinaasappelkwarktaart populair bij gasten op het terras van De Kribbe en in de webshop van De Taartenbakkerij. Voor vegan en glutenvrije diëten hebben we ook opties (let wel: we kunnen sporen van allergenen niet uitsluiten). Bekijk snel ons assortiment in de webshop! 

Verjaardagstaarten

In de webshop is ook een Verjaardagstaart te bestellen. Net wat feestelijker! Er is keuze in de smaak voor de basiscake, de kleur van de room (de taart wordt semi-naked afgestreken) en meringue toefjes. De taart wordt uiteraard verpakt in passende doos en voor kinderen doen we er graag kaarsjes bij. 

Bruidstaarten

Wij maken bruidstaarten in robuuste stijl (semi-naked cakes) met fruit & bloemen, passend bij de omgeving van onze taartenbakkerij. Uiteraard met onze stevige, smeuige & smaakvolle basiscakes en heerlijk roomvulling. Ook taartentafels zijn mogelijk. Of een combinatie van een (kleinere) bruidstaart en losse taarten. We maken graag een voorstel op maat!

Is een High Tea mogelijk?

Ja, bij De Kribbe kun je een High Tea reserveren waarbij de zoete ronde wordt gemaakt door De Taartenbakkerij. Reserveer minimaal 3 dagen van tevoren. 

Meer informatie

Wil je meer weten over onze Taarten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!