VR Teambuilding

Meeslepend virtueel avontuur

Duik in een meeslepend virtueel avontuur, waarin spanning en samenwerking samenkomen! Deze unieke Virtual Reality Teambuilding daagt jullie uit om als team tikkende tijdbommen te ontmantelen. Dit avontuur test jullie teamwork, communicatieve vaardigheden en probleemoplossend vermogen tot het uiterste.

De groep wordt opgedeeld in kleine teams en moeten elkaar volledig vertrouwen en doeltreffend samenwerken om de bom te ontcijferen voordat de tijd om is. Een teamlid zal de VR-bril opzetten en de virtuele bom voor zich zien, terwijl de rest van het team de cruciale instructies voor zich heeft liggen. Effectieve communicatie en het delen van essentiële informatie zijn de sleutel tot het vinden van de oplossing.

  • Een competitieve strijd tussen teams breekt uit. Welk team weet de snelste tijden neer te zetten?
  • Geschikt voor zowel kleine en grote groepen door het gebruik van meerdere VR brillen.
  • Altijd onder professionele begeleiding van Uitjesbazen VR experts.
  • Vanaf 15 personen
  • Duur circa 2 uur
  • Vanaf €29,50 p.p. (exclusief catering en evt. zaalhuur)

Meer details

Hoe gaat VR Teambuilding in zijn werk? De VR-experts van Uitjesbazen zijn ruim op tijd aanwezig bij De Kribbe met alle apparatuur en benodigdheden. De ruimte wordt omgetoverd tot een interactieve VR Room. De teams worden gemaakt, de uitleg volgt en jullie kunnen de VR brillen opzetten. 

Er verschijnt een bom in beeld. Wat nu? De bom tikt af. 5 minuten de tijd. Teamgenoten krijgen een gebruikershandleiding. De persoon met de bril beschrijft de situatie die hij/zij ziet, aan de teamgenoten de taak om de juiste instructies te geven. Alleen zo ontmantelen jullie samen de bom binnen 5 minuten. Na de eerste bom verschijnt er al snel een tweede, net iets moeilijker en uitdagender dan de vorige. Weten jullie het hoofd koel te houden en de meeste bommen te ontmantelen?

Neem contact op met De Kribbe om beschikbaarheid te checken en de opties voor catering. Er zijn arrangementen voor huisgemaakte taart, lunch, High Tea, borrel en/of diner. Alles om er een geslaagd uitje van te maken! 

Toch liever een andere uitje? Bekijk de mogelijkheden op www.uitjesbazen.nl

Contactformulier activiteiten