Moordspel aan tafel

Welk team lost de moordzaak als eerste op?

Rechercheur Wout Boefs staat voor een lastige uitdaging in het pittoreske dorpje Blüdhaven. Een gruwelijke moord heeft het leven van de geliefde burgemeester geëist maar tot nu toe heeft hij nog geen enkele verdachte kunnen oppakken wegens gebrek aan concreet bewijs. 

Nu richt hij zich tot jullie als ervaren detectives om hem te helpen bij het oplossen van deze complexe zaak. Het is aan jullie om de identiteit van de moordenaar te achterhalen, het moordwapen te vinden en het motief achter deze verschrikkelijke daad te ontdekken. De klok tikt en het dorp heeft antwoorden nodig. Gaan jullie de uitdaging aan om gerechtigheid te brengen aan Blüdhaven?

  • Een intense strijd met collega’s, vrienden of familie om de moordzaak als eerst op te lossen.
  • Deze activiteit is goed te combineren met lunch, high tea of diner. 
  • Geschikt voor groepsgrootte vanaf 15 personen en voor ieder niveau.
  • Vanaf 15 personen
  • Duur 2 tot 4 uur
  • Vanaf €29,50 p.p. (exclusief catering en evt. zaalhuur)
uitjesbazen-moordspel-aan-tafel

Meer details

Hoe gaat het Moordspel aan tafel in zijn werk? Je komt binnen bij De Kribbe. Daar staan de Uitjesbazen jullie al op te wachten. Ineens zie je Wout Boefs op een scherm in de ruimte met een boodschap. Hij heeft een aantal instructies achtergelaten om jullie op weg te helpen. 

Er is nog veel onduidelijk. Door raadsels en puzzels op te lossen strepen jullie steeds meer verdachten weg. Tot er uiteindelijk 1 dader, 1 moordwapen en 1 motief overblijft. Welk team doet dit het snelst en weet als eerste het juiste antwoord in te leveren?

Neem contact op met De Kribbe om beschikbaarheid te checken en de opties voor catering. Er zijn arrangementen voor huisgemaakte taart, lunch, High Tea, borrel en/of diner. Alles om er een geslaagd uitje van te maken! 

Toch liever een andere uitje? Bekijk de mogelijkheden op www.uitjesbazen.nl

Contactformulier activiteiten