Escape Box

Ga de strijd aan met "The Mask"

Bij De Kribbe arriveren enkele raadselachtige pakketten, elk met een geheimzinnige inhoud. Het moment dat de pakketten geopend worden, onthult een zenuwslopend tafereel – een onbekend doolhof van draden, knoppen en schakelaars. Gevaar ligt voor jullie op de loer. De tijdbom tikt genadeloos af naar nul waardoor de spanning in de kamer tastbaar wordt. 

Plotseling krijgen jullie een bericht van een mysterieus figuur genaamd “The Mask”. Deze geniale gek heeft de tijdbom gefabriceerd en daagt jullie uit om hem te ontmantelen…

  • Een spannende Escape Game met een unieke verhaallijn vol puzzels, games en raadsels (humor inbegrepen).
  • Ideaal voor kleine en grote groepen door het gebruik van meerdere Escape boxen.
  • Inclusief trofee voor het winnende team!
  • Vanaf 15 personen
  • Duur circa 2 uur
  • Vanaf €29,50 p.p. (exclusief catering en evt. zaalhuur)

Meer details

Bij De Kribbe wordt jullie uitje tot in de puntjes geregeld door de Uitjesbaas, de pakketbezorger die ruim op tijd aanwezig is om alles voor te bereiden. Het spannende spel begint met een boeiende introductie. Vervolgens wordt de groep in teams van ongeveer 5 personen verdeeld en is er precies 90 minuten de tijd om de uitdagende Escape Box op te lossen. 

Het succes van deze missie hangt af van jullie vermogen om samen te werken, effectief te communiceren en te overleven in de strijd tegen “The Mask”. Aangezien er meerdere Escape Boxen beschikbaar zijn is het spel bij uitstek geschikt voor grote groepen. Durven jullie de uitdaging aan te gaan? Bereid je voor op de ultieme teambuilding activiteit van dit moment!

Neem contact op met De Kribbe om beschikbaarheid te checken en de opties voor catering. Er zijn arrangementen voor huisgemaakte taart, lunch, High Tea, borrel en/of diner. Alles om er een geslaagd uitje van te maken! 

Toch liever een andere Escape Game? Bekijk de mogelijkheden op www.uitjesbazen.nl

Contactformulier activiteiten