Foute Bingoshow

Voor een onvergetelijk uitje met veel humor!

Welkom bij de sprankelende, splinternieuwe Bingoshow gepresenteerd door het enige echte Uitjesbazen-team! De enthousiaste Bingomasters staan klaar om jullie een onvergetelijke tijd te bezorgen, vol opwinding en plezier. Maak je klaar voor een bingospel zoals je nog nooit eerder hebt meegemaakt!

Stap in de wereld van verassende rondes waarin jullie ontdekken hoe ongelofelijk leuk een bingo kan zijn. Natuurlijk hebben we de klassieke rondes met getrokken nummers maar dat is slechts het begin. Laat je innerlijke danser los in onze energieke Dansronde waarin we swingend en lachend de nummers oproepen. Maar pas op, want iedereen is aan het azen op de prijzen… Wie roept er als eerste bingo en gaat er vandoor met een van de felbegeerde prijzen?

  • Enthousiaste Bingomasters in passende kleding.
  • Hilarische bingorondes en opdrachten.
  • Unieke bingoprijzen die oplopen.
  • Vanaf 20 personen
  • Duur circa 2 uur
  • Vanaf €29,50 p.p. (exclusief catering en zaalhuur*)
uitjesbazen-foute-bingo

Meer details

Hoe gaat de Foute Bingoshow in zijn werk? De Bingomasters van Uitjesbazen zijn ruim op tijd aanwezig bij De Kribbe om alles klaar te zetten. We bouwen de ruimte om tot Bingoshow. Er volgt een korte introductie, we delen de bingokaarten uit en kunnen gaan spelen! De Bingomasters zorgen voor een feestelijke en professionele begeleiding. Met humor en enthousiasme creëren ze een geweldige sfeer waarin gezelligheid voorop staat. Het draait niet alleen om winnen maar om het creëren van blijvende herinneringen en het delen van plezier met elkaar. 

De rondes worden steeds leuker en unieker. Jullie worden getest op meerdere gebieden. Zo is er de dansronde maar ook de turboronde waar je goed moet opletten dat je geen getal mist. Al met al genoeg plezier met toffe prijzen!

Neem contact op met De Kribbe om beschikbaarheid te checken (*deze activiteit is alleen mogelijk buiten onze reguliere openingstijden) en de opties voor catering. Er zijn arrangementen voor huisgemaakte taart, lunch, High Tea, borrel en/of diner. Alles om er een geslaagd uitje van te maken! 

Toch liever een andere Escape Game? Bekijk de mogelijkheden op www.uitjesbazen.nl

Contactformulier activiteiten